НАГОРОДИ RENAULT В РАМКАХ КОНКУРСУ «АВТО РОКУ 2018»

6 лютого в Києві відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Авто року в Україні 2018», який проводиться щорічно з 2001 року. Майже 850 моделей автомобілів взяли участь у конкурсі «Авто року» за всю його історію.

Кращі автомобілі 2018 року в Україні обрали за підсумками голосування експертного журналістського журі і громадського журі, членом якого міг стати будь-який громадянин, зареєструвавшись на сайті autoroku.ua або заповнивши спеціальну анкету в журналі «Автоцентр».

Цього року 22 провідних українських автомобільних журналіста тестували номіновані автомобілі, щоб максимально справедливо поставити свою оцінку кожному. У громадському голосуванні взяли участь 45 тис. українців. Система змішаного голосування дозволила отримати об'єктивний результат, так як думки двох журі не завжди збігалися. В цьому році важливим нововведенням конкурсу стало інспектування акції від початку і до кінця аудиторською компанією Baker Tilly.

З 45 моделей, які боролися за право стати переможцем в цьому році, у фінал вийшло 14. У список фіналістів потрапив новий Renault Koleos (в номінації "Кросовер/SUV 2018 року в Україні") та легендарний Megane sedan (в номінації "Легковий Автомобіль року в Україні 2018 ").

За підсумками конкурсу в 2018 р. легендарний Megane sedan став переможцем в номінації «Компактний/середній клас». Це яскравий, представницький і амбітний седан, який втілює в собі енергію сучасного міста. Його динамічні і виразні лінії кузова привертають увагу з першого погляду, а інноваційні і технологічні рішення забезпечують максимальний комфорт і насолоду від керування автомобілем.

Також бренд Renault ще раз підтвердив своє лідерство на автомобільному ринку України, отримавши титул «Абсолютний лідер з продажу автомобілів».

Добре відомий автомобіль Renault Logan також підтвердив лідерські позиції в своєму сегменті, отримавши перемогу в номінації «Лідер з продажу легкових автомобілів». У 2017 році новий Logan успадкував унікальний стиль Renault, яскраво виражений в дизайні, оновленому інтер'єрі та підвищеному рівні комфорту.

Крім успішних комерційних результатів Renault в рамках конкурсу «Авто року в Україні 2018» гідну оцінку отримала презентація нового Renault Koleos, яку відзначили нагородою «Краща презентація автомобіля в 2017 році».

На сьогодні бренд Renault налічує 15 нагород, отриманих в різних номінаціях конкурсу «Авто року».

Компанія Renault в Україні дякує Клієнтам, Автомобільним експертам та Шанувальникам за вибір!

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.